Press "Enter" to skip to content

انواع روش‌های کسب درآمد اینترنتی

شاید خیلی از شماها به تازگی تصمیم گرفتید که از طریق اینترنت برای خود کسب درآمد کنید، اما با روش‌های آن آشنایی ندارید. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم در قدم اول با انواع راه‌های کسب درآمد اینترنتی آشنا شوید. اهمیت این موضوع بیشتر به خاطر آن است که شاید ندانید با چه روش‌های ساده و حتی رایگانی می‌توانید پول دربیاورید. پس لطفا برای رسیدن به راهی بهتر با پول بیشتر این مقاله را تا آخر بخوانید:

انواع روش‌های کسب درآمد اینترنتی

برای کسب درامد اینترنتی همونطور که گفتیم، راه حل‌های زیادی وجود داره که به طور کلی به سه دسته اصلی «فروش محصولات فیزیکی، فروش محصولات اطلاعاتی و نیز ارائه خدمات آنلاین» تقسیم می‌شوند.

  1. Google Adsense
  2. لینک‌های متنی
  3. موبایل مارکتینگ
  4. تبلیغات نمایشی
  5. اینستاگرام مارکتینگ
  6. فروش اینترنتی
  7. محصولات دیجیتال
  8. دوره‌های آنلاین

۱. Google Adsense

Google Adsense یکی از سرویس تبلیغاتی رایگان گوگل است که سایت‌ها می‌توانند از آن برای انتشار محتوای تبلیغاتی نه به عنوان تبلیغ‌کننده، بلکه به عنوان نمایش‌دهنده استفاده کنند. محتوای تبلیغاتی در این سرویس محتوا محور است و می‌تواند بصورت عکس، ویدئو، متن و … باشد.  این سرویس مجوز انتشار تبلیغات را برای Display Network به ناشران می‌دهد.

کسب درآمد در این سرویس براساس CPM (پرداخت به ازای بازدید‌کننده) و CTR (میانگین تعداد کلیک) محاسبه می‌شود. جالب است بدانید این سرویس برای سلیت‌ها درآمد چشمگیری را به همراه داشته اشت. اما نکته‌ای  که باید برای سایت‌های ایرانی مورد توجه قرار بگیرد این است که، این سرویس زبان فارسی را بطور کامل پشتیبانی نمی‌کند و ممکن است گاهی با مشکل رویرو شوید.

۲. لینک‌های متنی

روش دوم استفاده از لینک‌های متنی است. یعنی لینک‌های خارجی و مربوط به سایت‌های دیگری که به عنوان تبلیغ  در سایت خود قرار دهید. البته این روش، طولانی مدت  نیست اما  می‌توانید هر چند وقت یکبار از این روش استفاده کنید. البته اگر سایت معتبری داشته باشید. اگر افراد به شما اعتماد داشته باشند، خیلی از سایت‌‌ها حاضرند مبلغ هنگفتی بپردازند تا شما لینک سایتشان را داخل سایت خود قرار دهید.

۳. موبایل مارکتینگ

بازاریابی موبایلی (Mobile Marketing) استراتژی بازاریابی دیجیتالی چندکاناله‌ای است که هدف آن دستیابی به مخاطبان هدف در تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های همراه آن‌ها ازطریق وب‌سایت‌ها، ایمیل، SMS و MMS، رسانه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌ها است.

۴. تبلیغات نمایشی

تبلیغات نمایشی بسیار شبیه به Google Adsense هستند به جز اینکه خواننده برای کسب درآمد لازم نیست روی تبلیغ کلیک کند. تبلیغات نمایشی را به عنوان بیلبوردهای تبلیغاتی تصور کنید که به جای آن در کنار بزرگراه در وب سایت شما قرار دارند. با تبلیغات نمایش داده می شوید ، براساس تعداد دفعات مشاهده تبلیغات شما بدون توجه به آنچه انتخاب می شود ، دریافت می کنید. به همین دلیل ، با افزایش زمان مراجعه به وب سایت شما ، این تبلیغات برای شما بهتر کار می کنند.

۵. اینستاگرام مارکتینگ

اینستاگرام مارکتینگ یا همون بازاریابی در اینستاگرام ،یکی از روش‌های دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) به حساب می‌آید، با توجه به رشد و افزایش کاربران اینستاگرام، فرصت خوبی برای فعالیت برندهای مختلف و کسب و کارهای کوچک و بزرگ در این پلتفرم آنلاین بوجود اومده. شبکه اجتماعی که بیشترین محبوبیت را در ایران داره قطعاً این فرصت را در اختیار شما قرار میده که اگر محصولی دارین اون رو به تعداد نفرات بیشتری معرفی کنید,اگه خدماتی دارین به افراد بیشتری ارائه کنید و اگر به دنبال برندینگ هستید ارتباط نزدیکی با مخاطبین برقرار کنید.

 می‌تونین برای یادگیری اصولی این رشته از دوره بازاریابی در اینستاگرام آغازینو استفاده کنین.

۶. فروش اینترنتی

اگر محصول خاصی را تولید می‌کنید و یا می‌فروشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای خود یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید و محصولات خود را در فضای آنلاین معرفی نمایید. مطمعن باشید که بیشتر از آنچه که در فضای بازار الان تصور می‌کنید سرنخ و مشتری بدست می‌آورید و فروش شما چندین برابر می‌شود. چون امروزه بسیاری از افراد سعی می‌کنند از خانه و با گوشی و لپ‌تاپ خود خرید خود را انجام دهند، پس مطمعن باشید که خیلی سریع‌تر به مشتریان خود دست پیدا می‌کنید.

۷. بارگذاری محصولات دیجیتال

امروزه یکی از اتفاقات مهمی که صنعت چاپ را درگیر کرده است، بارگزاری محصولات دیجیتال است. به شکلی که خیلی از افراد امروزه هر نوع  کتاب، عکس و یا ویديویی که نیاز داشته باشد را بصورت نسخه دیجیتالی دانلود می کنند و کمتر به سراغ خرید نسخه‌های چاپی می‌روند. پس شما می‌توانید آماده‌سازی نسخه‌های دیجیتالی و بارگزاری آن ها روی سایت برای خود کسب درآمد داشته باشید. البته باید به این نکته توجه کنید که برای  فعالیت بصورت تخصصی شما نیاز به مجوز دارید.

۸. دوره‌های آنلاین

در موارد بالا در مورد آموزش و محصولات دیجیتالی صحبت شد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید کسب درآمد داشته باشید. اما روش دیگری که به شما کمک می‌کند، برگزاری دوره‌های آنلاین است. اگر برای شما این امکان وجود دارد که یک دوره آموزشی، تبلیغاتی و یا … را بصورت آنلاین برگزار کنید، مطمعن باشید درامد بالایی برای شما به همراه دارد.

 

لطفا به این مطلب رای دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

Be First to Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!